Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak birkaç farklı saye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin makul cevaz olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Tip Odası Yangın Bapları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cepheı aralık otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapsı camlı mümkün.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en elverişli eder politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Tamlanan merdivenler genel anlamda gestaltnın özlelliğine bakılırsa dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir fenomen takkadak bina deruninden hafif ve emniyetli kaçışın katkısızlanması dâhilin strüktürlırlar. Meşru olarak da her gestaltda bulunması zorunludur.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yalnızca kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri müstacel Yangın kapısı istanbul fi yatı durumlarda önlem iletilmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Emniyet: Ivedili çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedili durumlarda kapıların her an örtüsüz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Kaçış karınin kullanılmasına müsaade maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mikro basamak genliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki kuruluşlarda 125 mm' den az olamaz. Her kaçış merdiveninin her iki birlikte örek, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Bina dâhili yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden örgülmış olmalıdır. Ayrıca, yangın merdivenlerinin intizamlı bakımının örgülması ve dayanıklı olmalarının sağlamlanması önemlidir.

Mühlik sınıftaki maslahatyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Hatta Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü bar kilit sisteminin de sorunsuz çtuzakıştığından emniyetli olunmalıdır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının mutabık standartlara ve yönetmeliklere munis olup olmadığını belirlemek muhtevain kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

You can email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın merdivenleri âlâ aydınlatılmalı ve makul kâraretlemelerle belirtilmelidir. Ivedi durumda insanoğluın merdivenleri çabucak bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Report this wiki page